DEKLARATË E ZAHIR TANIN, PËRFAQËSUES SPECIAL I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM DHE SHEF I UNMIK-UT, DEBATI I KËSHILLIT TË SIGURIMIT PËR UNMIK-UN, NJU JORK, 31 TETOR 2019