PSSP TANIN TAKON AMBASADORIN E ITALISË ORLANDO

14 Shk 2020

PSSP TANIN TAKON AMBASADORIN E ITALISË ORLANDO

Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm dhe Shefi i UNMIK-ut, Z. Zahir Tanin, takoi Ambasadorin e Italisë, Z. Nicola Orlando, në selinë e UNMIK-ut më 14 shkurt 2020.

PSSP Tanin dhe Ambasadori Orlando shkëmbyen pikëpamje mbi situatën politike në Kosovë, dhe u pajtuan të vazhdojnë punën dhe të mbesin në komunikim të rregullt.