Deklarata e UNMIK-ut mbi përdhosjen e varrezave ortodokse në Lipjan

15 Kor 2019

Deklarata e UNMIK-ut mbi përdhosjen e varrezave ortodokse në Lipjan

UNMIK-u dënon përdhosjen e varreve në varrezat ortodokse në Lipjan. Akte të tilla të pamatura në vende të shënjta kthejnë kujtime të dhimbshme për anëtarët e familjeve dhe për komunitetet. UNMIK-u inkurajon Policinë e Kosovës të zhvilloj hetime të shpejta për t’i identifikuar keqbërësit dhe për t’i sjellë ata para drejtësisë.