PSSP TANIN TAKON AMBASADORIN E SHBA-VE KOSNETT

1 Shk 2019

PSSP TANIN TAKON AMBASADORIN E SHBA-VE KOSNETT

Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm dhe Shefi i UNMIK-ut, Z. Zahir Tanin, priti Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Z. Philip S. Kosnett, në selinë e UNMIK-ut më 1 shkurt 2019.

Ambasadori dhe PSSP diskutuan një numër çështjesh përfshirë zhvillimet e fundit politike në Kosovë dhe rëndësinë e progresit në dialogun politik.