PSSP ZAHIR TANIN TAKON KOMANDANTIN E KFOR-IT, GJENERAL MAJOR LORENZO D’ ADDARIO

28 Jan 2019

PSSP ZAHIR TANIN TAKON KOMANDANTIN E KFOR-IT, GJENERAL MAJOR LORENZO D’ ADDARIO

Më 28 janar 2019, Zahir Tanin, Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm dhe Shefi i UNMIK-ut, u takua me Gjeneral Major Lorenzo D’ Addario, Komandantin e KFOR-it, në kampin Film City.

PSSP Tanin dhe Gjeneral Major D’ Addario shkëmbyen pikëpamjet mbi sigurinë e përgjithshme në Kosovë, me theks të veçantë në aspektet e sigurisë.