PSSP TANIN TËRHEQ VËREJTJEN KUNDËR ESKALIMIT TË TENSIONEVE

14 Dhj 2018

PSSP TANIN TËRHEQ VËREJTJEN KUNDËR ESKALIMIT TË TENSIONEVE

PSSP Zahir Tanin theksoi në deklaratë, “Jam duke përcjellur me shqetësim serioz ngjarjet e fundit që kulminuan sot me dorëheqjet e shpallura nga kryetarët e katër komunave veriore”.

Sa ju përket tarifave ndaj produkteve nga Serbia dhe Bosna, PSSP Tanin ritheksoi se “veprimet e tilla paraqesin shkelje të qartë të marrëveshjes CEFTA dhe duhet të tërhiqen”.

PSSP ju bëri thirrje udhëheqësve nga të gjitha palët të demonstrojnë përmbajtje më të madhe dhe t’i shmangen çfarëdo provokimi tjetër që do të mund të rrezikonte mundësinë e normalizimit të raporteve dhe potencialisht të rriste tensionet.